Skijanje
0

Eti Cup 2017 odgođen do novih snježnih padavina

Klix.ba
U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu, 11.02.2017. godine na Bjelašnici trebalo je biti održano 12. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - Eti Cup 2017. Zbog nedostatka snijega, takmičenje će biti odgođeno. Novi termin takmičenja će biti objavljen čim padne novi snijeg i stvore se uslovi za održavanje utrke.

Zaključno sa današnjim danom, za trku je prijavljeno 62 menadžera i menadžerki. Zbog odgađanja takmičenja za novi termin, rok za prijavu je produžen. Tako da se svi zainteresovani za učestvovanje na "Eti Cup 2017" i dalje mogu prijaviti na e-mail [email protected].

Takmičenje se boduje u tri grupe: žene; muškarci do 50 godina; muškarci preko 50 godina. Nagrade za najbolje mendžer(k)e skijaše obezbijedili su Sol Azur, Poli, Avalon sports club i Eti.

Takmičenje će se ove godine održati zahvaljajući podršci prijatelja ovog projekta: Eti, Poli, Verso, KontoUp, RailCargo Logistics, Sol Azur, Knap Studio, Avalon sports club, i Divel.

Medijski pokrovitelji: Klix.ba, RSG radio, Antena Sarajevo, Radio Mix, InStore, Oslobođenje, Hayat TV, BBI Centar, i Scsport.ba.

Dodatne informacije možete pogledati na www.b40.ba, ili se javiti na telefon 033/203-846 ili na e-mail: [email protected].