Prijave do 7. februara
0

14. međunarodno takmičenje menadžera u skijanju 9. februara na Bjelašnici

Klix.ba
U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 9. februara 2019. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 14. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - Peugeot Race 2019 powered by AC Blok.

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju, već 14. godinu, tradicionalno će se održati na olimpijskoj planini Bjelašnici. Takmičenje u skijanju je dio ciklusa takmičenja menadžera u tri sporta (golf, tenis i skijanje.

I ove godine sve učesnike i posjetioce očekuje ugodno druženje u predivnom zimskom ambijentu, veliki broj takmičara i dobra zabava na Addiko Music Corneru koji će biti postavljen tokom cijele manifestacije. Ova manifestacija je odlična prilika za zajedničko druženje i uvezivanje poslovnih ljudi.

Pravo sudjelovanja imaju članovi menadžmenta firmi, amateri skijaši i gosti organizatora. Do sada je sudjelovalo (golf, tenis, ski) više od 500 menadžera iz SAD-a, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Švedske, Srbije, Hrvatske, Slovenije i BiH.

Svi zainteresovani za učestvovanje se mogu prijaviti do četvrtka, 7. februara 2019. godine, na mail [email protected]. Prijavljeni učesnici trebaju preuzeti svoje startne brojeve kao i Hepok poklone, 9. februara 2019. godine do 9:30 sati u info šatoru takmičenja.

Vozit će se dvije veleslalomske trke, prva počinje u 10 sati, a druga u 12 sati. U pauzi između dvije trke bit će serviran "Verso ručak na snijegu" za učesnike, a u 14 sati na rasporedu je proglašenje pobjednika i dodjela nagrada. Takmičenje se boduje u tri grupe: menadžerke, menadžeri do 50 godina i menadžeri preko 50 godina.

Nagrade za najuspješnije obezbijedili su Peugeot - AC Blok, Bed&Breakfast Staza, Poli i Hepok. Pored skijaškog takmičenja, ove godine po prvi put će se održati R&S turnir u odbojci na snijegu, na kojem će nastupiti ekipe klijenata kompanije R&S, koja je domaćin ovog dijela manifestacije. Za ovo takmičenje, bit će postavljena dva terena za odbojku na snijegu, tribine, ležaljke za gledaoce i LED ekran za bolje praćenje rezultata i dešavanja na terenima. Svi učesnici će dobiti prigodne poklone od kompanije R&S, a najbolje će nagraditi vrijednim nagradama.

Svi posjetioci Bjelašnice tog dana će, pored interesantne ski trke i odbojke na snijegu, imati priliku pogledati i testirati izložene Peugeot automobile.

Partneri takmičenja Coca-Cola, Laško i Hepok su svim takmičarima pripremili degustaciju svojih napitaka, a Perutnina svojih ukusnih Poli hrenovki. Takmičari koji žele noćiti na Bjelašnici tokom takmičenja, imat će posebne uslove u Bed&Breakfast Staza.

Za Addiko Bank DJ pultom, DJ Nane će, i ove godine, biti zadužen za muzički dio manifestacije, a on će također i komentarisati dešavanja na skijaškom i odbojkaškom takmičenju.

"Vidimo se na Bjelašnici 9. februara 2019. godine", poručili su iz Marketing agencije B40.

Dodatne informacije možete pogledati na www.b40.ba, dobiti putem telefona na broj 033 203 846 ili e-maila [email protected].

Vezani članci