{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Seminar: "Vjetrovi globalizacije - utjecaj na sport i društvo u BiH"

F
13.12.2007. u 14:02
0
0
Seminar: "Vjetrovi globalizacije - utjecaj na sport i društvo u BiH"
0
Seminar: "Vjetrovi globalizacije - utjecaj na sport i društvo u BiH"
Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine u subotu, 15. decembra, organizira seminar: "Vjetrovi globalizacije - utjecaj na sport i društvo u BiH“.
Na seminaru će članovi OK BiH i rukovodioci sportskih organizacija iz naše zemlje razgovarati o svim aspektima globalizacije i njenog utjecaja na sport u cjelini, posebno sa stanovišta efikasnosti, saopćeno je iz Olimpijskog komiteta BiH.

Na temelju ovih diskusija, te bogatog iskustva u regionalnim i globalnim konsultantskim aktivnostima "Oxford Leadership Academy" ponudit će ideje za sinhroniziran koncept „Vizija 2011 za sport u BiH“, uključujući i modernu obuku u upravljanju i menadžmentu, kako bi se omogućila realizacija ovog projekta.

Seminar će voditi Bernd Papenkort, regionalni koordinator za jugoistočnu Evropu "Oxford Leadership Academy".

Na osnovu odluke Predsjedništva OK BiH, u okviru seminara biće dodjeljena priznanja i zahvalnice Olimpijskog komiteta BiH za postignute rezultate, prvoshodno za ispunjavanje olimpijske norme za Olimpijadu u Pekingu 2008. - Amelu Mekiću, Hamzi Aliću i Luciji Kimani. Nagrade i priznanja biće dodjeljena i Irni Pršeš i Zorici Zarić osvajačima medalja na svjetskim ljetnim olimpijskim igrama za osobe sa posebnim potrebama - Shangai 2007.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: