{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šefovi misija obišli borilišta na Igmanu i Bjelašnici

15.11.2018. u 20:54
0
4
Šefovi misija obišli borilišta na Igmanu i Bjelašnici
0
Šefovi misija obišli borilišta na Igmanu i Bjelašnici
Trećeg dana Seminara šefova misija, upriličen je obilazak olimpijskih planina Igman i Bjelašnica, gdje će biti održano takmičenje u skijaškom trčanju, snowboard-u i timskom paralel slalomu.
Takođe, posjetili su i sportske dvorane "Juan Antonio Samaranch" gdje će biti održano takmičenje u hokeju na ledu, te Sportsku dvoranu "Skenderija", gdje nas očekuju takmičenja u umjetničkom i brzom klizanju. Šefovi misija su obišli i olimpijsko selo, gdje je upriličena prezentacija smještajnih kapaciteta, ceremonije dodjele medalja, kao i glavnog operativnog centra.Pomenuta borilišta nalaze se u nadležnosti KJP "ZOI ’84" i "Skenderija". Menadžment ova dva preduzeća dočekao je Šefove misija i dao im sve potrebne informacije o takmičenjima koja će za za manje od tri mjeseca biti održana na pomenutim borilištima.

Nakon obilazaka borilišta, u hotelu "Termag" bit će održana sesija pitanja i odgovora, s početkom u 18 sati. Naime, tokom tri dana seminara, šefovi misija bilježili su pitanja, na koja će tokom ove sesije dobiti odgovore.Seminar će biti završen zabavom u restoranu "Koliba", hotela "Termag". Organizacionom komitetu EYOF 2019 preostaje još 86 dana do najvećeg sportskog događaja u Bosni i Hercegovini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: