|

Schumacherovi navijači u Kerpenu obilježili njegov 45. rođendan

Schumacherovi navijači u Kerpenu obilježili njegov 45. rođendan
1
A
Anadolija
3.1.2014. u 16:36
1
komentara
1

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher trenutno je hospitaliziran i bori se za život nakon teške povrede zadobijene tokom skijanja na francuskim Alpama, a mještani grada Kerpen u Njemačkoj, u kojem je on i odrastao, danas su Schumacherov 45. rođendan obilježili na Go Kart pisti sa rođendanskom željom da se što prije oporavi.
Schumacherovi simpatizeri odjeveni u majice sa njegovim likom i paljenjem svijeća na pisti Go Kart na simboličan način obilježili su njegov 45. rođendan, a predsjednik Fan kluba M. Schumachera, Michael Viehmann je kazao da se Schumacherovi fanovi iz cijelog svijeta javljaju i da svi žele njegovo brzo ozdravljenje.

"Žalosno je da Schmacher u ovakvom stanju dočekuje svoj rođendan. Njegovi fanovi iz mnogih krajeva svijeta su došli danas u Kerpen i mi smo uz njega u ovim teškim trenucima. Poruke stižu iz cijelog svijeta i mi ih prikupljamo, a nadamo se da ćemo ih uskoro i njemu lično uručiti", kazao je Viehmann.

Ritano Vincenzo, koji je iz Frankfurta stigao u Kerpen, izrazio je nadu da će Schumacher pobijediti i u ovoj teškoj utrci za život, baš kao što je pobjeđivao i za volanom formule.

"Michael, sretan ti rođendan. Želimo tebi i tvojoj porodici svu snagu i strpljenje. Nadamo se da ćeš uskoro ponovo biti sa nama", poručio je još jedan Schumacherov navijač Helmut Becker.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...