|

Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball 2017 počinje 26. augusta

Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball 2017 počinje 26. augusta
37
Klix.ba
18.8.2017. u 11:08
0
komentara
37

dijeljenja
Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball 2017 počinje 26. augusta
Ljetni raspust u Sarajevu i ove godine bit će u znaku sporta i dobre zabave. Riječ je o Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball 2017 – 9. turniru u odbojci na otvorenom koji će se održati od 26. do 27.augusta na trgu ispred BBI Centra.
Organizatori događaja su Marketing agencija B40 i Odbojkaški klub ORT. Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball 2017 je kombinacija sporta, kvalitetne pop muzike i zabavnog programa te niza popratnih takmičenja za publiku.

"Cilj nam je da pružimo interesantan, urban, sportsko-muzički sadržaj za naše sugrađane i turiste. Nakon šest godina organizacije turnira za odrasle na pijesku, prije dvije godine smo odlučili organizovati turnir za djecu. S.ketch Beach Volleyball je postao S.ketch Street Volleyball. Od ove godine na novoj lokaciji, na platou BBI Centra, postavićemo posebnu podlogu za uličnu odbojku. Očekujemo preko 400 učesnica iz cijele Bosne i Hercegovine", riječi su Gorjana Bilalagića, direktora turnira.

Osnovu S.ketcha čini sportski događaj u kombinaciji sa pratećim sadržajem. Pravila su jednostavna, igra se 4 na 4. Pravo učešća imaju sve djevojčice rođene 2000. godine i mlađe. Učesnice će biti podijeljene u tri konkurencije: 00-01; 02-03; 04-mlađe. Prve tri ekipe u sve tri konkurencije nagrađuju Sarajevo Tower, Juicy, Remove, Alvogen i SAS.

Svi učesnici se trebaju prijaviti do 21.8.2017. godine, a upute za prijavu mogu preuzeti na web stranici www.odbojka.ba ili www.sketch.ba. Više informacija je dostupno i na FB/SketchStreetVolleyball.

Ovu manifestaciju su podržali Sarajevo Tower, Juicy, Remove, Alvogen, Rail Cargo Logistics, BBI Centar, Apartmani Štini do - Bjelašnica, scsport.ba, RSG radio, Antena Sarajevo, Klix.ba, Oslobođenje, i Hayat TV.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.