sport
0

Salihamidžić na Bayernovom popisu nepoželjnih

NINA
Nakon ispadanja iz njemačkog kupa, Lige prvaka te posljednjeg kiksa protiv Hanse Rostock, koji ih je najvjerojatnije totalno izbacio iz borbe za naslov prvaka, u Bayernu polako raste negativno ozračje.

Užarenu situaciju dodatno je podgrijao njemački časopis Bild koji je u današnjem izdanju objavio “Bayernov tajni popis”. O čemu se radi? Riječ je o imenima igrača koji će nakon završetka sezone dobiti slobodne ruke da potraže novu sredinu. Iako samo dvojici Bayernovih igrača, koji imaju status ''zvijezde'' (Lizarazu i Zickler), na ljeto ističe ugovor, na popisu nepoželjnih nalazi se čak devet igrača, a prema analizi i predviđanju Bilda, “Bavarci” bi u iduću sezonu mogli ući i s novim trenerom.

Sadašnji trener Ottmar Hitzfeld označen je kao glavni krivac za loše rezultate i vrlo vjerovatno će na kraju sezone dobiti nogu. Među nepoželjne spadaju i uvijek ozlijeđeni Scholl (33), Jeremis (30) i Zikler (30), zatim veterani Lizarazu (34) i Linke (34), mladi Hargreaves (23), kao i Roque Santa Cruz (22) i Claudio Pizarro (25), koji nikako da se uigraju s ubojitim Royem Makaayem, a za kraj slijedi loša vijest za selektora bh reprezentacije Blaža Sliškovića, jer se na listi za odstrjel nalazi i bh. reprezentativac Hasan Salihamidžić.