{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Rukometna reprezentacija BiH izabrana za najbolji sportski kolektiv u BiH

18.12.2017. u 17:42
105
10
Rukometna reprezentacija BiH izabrana za najbolji sportski kolektiv u BiH
105
Rukometna reprezentacija BiH izabrana za najbolji sportski kolektiv u BiH
Prema ocjeni "Pokreta za Evropu i evropske integracije", a uz prisustvo mnogih svjetskih ambasadora i visokog predstavnika Valentina Inzka, kao i predstavnika političkog i javnog života naše zemlje, rukometna reprezentacija BIH izabrana je za najbolji sportski kolektiv naše države.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Ovo izuzetno priznanje primio je direktor rukometnih reprezentacija Gordan Muzurović, koji je u svom govoru izjavio:

"Sportisti svake zemlje, a u ovom slučaju naši rukometaši, su po pravilu bolji dio svakog društva, ne samo po ostvarenim rezultatima nego i kao primjer pravih ljudskih vrijednosti koji kao takvi i kreiraju atmosferu jednog društva! Rukometna reprezentacija je klasičan primjer kako to treba da izgleda.

Zahvaljujem se ljudima koji su prepoznali naš put, pogotovo u principu djelovanja koji se odnose na mlade selekcije koje u ovom trenutku žive i rade na velikom prostoru cijele Bosne i Hercegovine, i mi sa tim opredjeljenjem nastavljamo dalje gradeći na sportskim principima bolje sutra za naš rukomet u zemlji, u cjelini!
Bez obzira na probleme s kojima se suočavamo, s ponosom možemo istaći da u ovom trenutku imamo u pogonu svih pet reprezentativnih selekcija koje na isključivo sportskim principima grade svoju budućnost, što je opredjeljenje i strategija reprezentativnog djelovanja kao i strategija Rukometnog saveza BiH u cjelini.

Ako su to evropski principi, a očigledno jesu, onda smo još više zahvalni na dodijeljenom priznanju koja je konkretna podrška za dalji rad", rekao je Muzurović.

Obraćanje direktora Muzurovića je nagrađeno gromoglasnim aplauzom i čestitanjima prisutnih.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: