Rukomet
0

Rukometna groznica u Sarajevo City Centeru

Na krilima fanatične i neizvjesne borbe zmajeva, epidemija rukometne groznice se iz Katara proširila u Sarajevo! Zaigraj i osvoji vrijedne nagrade!

Zasigurno ste se gledajući dosadašnje partije naših reprezentativaca, u kojima ne manjka uzbuđenja i drame zarazili rukometnom groznicom.

Opaka je to bolest izazvana rukometom, čiji su sindromi lupanje glavom o zid, povišenje adrenalina, česte promjene raspoloženja od letargičnog do euforičnog stanja, potreba za ulijetanjem na teren i razgovor sa sudijom, ili neobuzdana želja da za vrijeme utakmice bacite televizor kroz prozor sa sedmog sprata.

Ne pomišljajte na takav suicidalan čin, jer zagorčat ćete život vlastitoj punici, koja više neće moći gledati nove uzbudljive epizode Nevjeste s ožiljkom, Dile, Male nevjeste i ostalih nevjesti čije su sudbine jednako neizvjesne i uzbudljive kao partije izabranika Dragana Markovića.

Stoga ako vam je život mio, preporučujemo jedini djelotvoran lijek protiv rukometne groznice: obujete sportske patike i zaputite se 31. januara i 1. februara u Sarajevo City Centar, tamo vas očekuju razne rukometne aktivnosti:

  • Prezentacije škola rukometa i rukometnih klubova Kantona Sarajevo
  • Takmičenje u penalima
  • Takmičenje u jačini šuta
  • Takmičenje u preciznosti šuta

I zadnja, ali ništa manje zahtjevnija disciplina:

  • Takmičenje u simuliranju faula i Takmičenje u najluđoj proslavi gola.

Najbolji takmičari osvajaju vrijedne nagrade! Program se održava u vremenu od 11:00 do 13:00 za takmičare 2000. godište i mlađi, a 31. februara od 17:00 do 19:00 za sve ostale, bez dobnih ograničenja. Ako mislite da ste najbolji rukometaš u gradu, prijavite se na broj telefona 062 992 492 ili mail adresu: [email protected] do 28.1.2015. godine.

Vidimo se 31. marta i 1. januara u Sarajevo City Centru, a do tada, vježbajte šut, simuliranje i gestikuliranje, i naravno, nemojte ljutiti punicu!