Rukomet
0

Rukometaši sarajevske Bosne u subotu protiv Sloge

Sarajevo-x.com
Utakmicu 15. kola Premijer lige BiH, RK Bosna Lido-osiguranje će odigrati protiv Sloge iz Doboja, u subotu, 5. aprila 2008. u sarajevskoj Sportskoj dvorani "Ramiz Salčin“ na Mojmilu, sa početkom u 19.30 sati.

Večernji termin za odigravanje ove utakmice, odabran je najviše zbog navijača i ljubitelja rukometa, koji ovako neće ostati uskraćeni za ostale sportske događaje koji se odigravaju u poslijepodnevnim satima. Očekuje se izuzetno zanimljiva utakmica starih sportskih rivala.

"Respektujemo ekipu Sloge, ali kao i u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Ne sumnjam da ćemo u subotu na Mojmilu doći do nova tri boda i biti korak bliže našem cilju, jer ćemo nadam se imati veliku podršku navijača“, izjavio je Nebojša Grahovac.

Da se ide na pobjedu, potvrdio je i trener Gregor Cvijič: "Naš cilj je da pobijedimo ne samo u subotnjoj nego i u svim preostalim utakmicama i time odbranimo titulu prvaka BiH“.

Uz veliku podršku navijača koja se očekuje u subotu, RK Bosna LO je na dobrom putu da ostvari još jednu pobjedu i bude još bliže odbrani titule.

Ulaznice za ovu utakmicu mogu se kupiti po cijeni od 5 KM.