Rukomet
1

Rezervisano više od 1.500 ulaznica: Sutra počinje prodaja ulaznica za rukometni susret BiH - Bjelorusija

Piše: E. M.
Rukometna reprezentacija BiH
Rukometna reprezentacija BiH
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će 11. juna u Gradskoj areni u Zenici odigrati kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv selekcije Bjelorusije, a organizatori su istakli da će naši rukometni Zmajevi imati veliku podršku.

Do sada je Rukometni savez Bosne i Hercegovine i Gradska arena u Zenici zaprimila rezervacije za više od 1.500 ulaznica, a naši rukometni Zmajevi će imati podršku navijača koji će doći iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

"Zbog ogromnog interesa javnosti organizatori obavještavaju sve zainteresovane da zvanična prodaja ulaznica za rukometnu reprezentaciju BiH - Bjelorusija počinje u četvrtak 28. maja. U prodaju će biti puštene ulaznice za tribine po cijeni od 10 KM i 15 KM za teleskopske tribine", istakli su iz organizacionog odbora.

Ulaznice će se prodavati na platou ispred Robne kuće "Bosna", TC "Džananović" i biletarnici Gradske arene u Zenici.

Iz Rukometnog saveza BiH i Gradske arene Zenica su pozvali sve zainteresovane da zbog velikog interesa što prije osiguraju svoju ulaznicu za meč u kojem će najbolji bh. rukometaši trasirati put ka Evropskom prvenstvu 2016. godine.