|

VIDEO
/
Norvežanka poklonila selektoru Srbije "dres koji je toliko želio"

Norvežanka poklonila selektoru Srbije "dres koji je toliko želio"
309
T
Totalsport
9.12.2012. u 14:05
46
komentara
309

dijeljenja
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković u ogledu na startu Europskog prvenstva potezao je za dres norvešku reprezentativku Linn Jorum Sulland, koja mu ga je kasnije darovala.


Norveška je u susretu 1. kola A grupe europske smotre koja se održava u Srbiji svladala domaću selekciju u Beogradu 28-26. Norveški mediji objavili su TV-snimku na kojoj se lijepo vidi kako je Bošković tokom utakmice dva puta povukao Sulland, jednom za dres, a drugi puta za ruku. Norvežanka se zbog toga potužila zapisničkom stolu, ali čini se da nitko od službenika nije primijetio nesportsko ponašanje selektora Srbije na koje se potužio i njegov norveški kolega.

Bilo kako bilo, norveška 28-godišnja reprezentativka Linn Jorum Sulland, koja je sudjelovala u svim recentnim uspjesima norveške reprezentacije (aktualni europski, svjetski i olimpijski prvak), pokazala je da nije zlopamtilo. Uoči dvoboja između Srbije i Češke, poklonila je Boškoviću svoj dres na koji mu je s flomasterom napisala i posvetu:

"Dragi ludi čovječe, evo vam dres koji ste tako jako željeli. Zagrljaji od kraljice glume".
Prijavi grešku


Komentari (46)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...