Rukomet
0

Među deset hiljada navijača, Balića i društvo bodrili i bet-at-home dobitnici

Sponzorirani članak
Bet-at-home nastavlja s iznenađenjima za ljubitelje sporta. U hrvatskoj metropoli sveprisutni su tamo gdje je adrenalin, dobra zabava i kvalitetan sportski ambijent. Utakmice rukometne Lige prvaka, s kojom bet-at-home već dugo uspješno surađuje, već su uhodana shema. Bet-at-home i ovaj je put razveselio navijače ulaznicama za rukometni spektakl koji je napunio zagrebačku ljepoticu na Laništu.

U Zagreb je u 6. kolu stigao Flensburg, jedan od top njemačkih klubova. Prije točno tjedan dana "zagrebaši" su po prvi puta ove sezone kapitulirali u Flensburgu, gdje su ih dočekale bučne tribine koje pripadaju jednim od najboljih rukometnih navijača u Europi.

Bila je to rukavica bačena za Zagrepčane koji ne samo da nisu iznevjerili, već su propisno uzvratili i pokazali kako se bodri svoj klub. A igrači Nene Kljaića isto su napravili na terenu i demolirali Flensburg s pet pogodaka prednosti. Bet-at-home omogućio je svojim korisnicima da i oni budu dio ovog spektakla. Šest ulaznica pripalo je sretnicima iz Zagreba; mladom bračnom paru Darku i Kristini Dukanović, zatim Ivanu Vukoviću dvije ulaznice, te Brunu i Dariju Pavloviću.

Najmlađi od njih, petogodišnji Bruno, bio je i svakako i najsretniji što će bodriti Balića i društvo protiv Flensburga. Iako trenira karate, obožava jasno Ivana Balića, a njegov otac već ga je naučio kako se navija;

"Možda smo malo više voljeli ići u Ledenu dvoranu, jer tamo smo bili bliže terenu i mogli smo vršiti pritisak. No, i Areni nam je lijepo", kaže otac Dario, koji je zajedno s Darkom Dukanovićem porazgovarao o bonusu za klađenje koji su im podijelile bet-at-homove uvijek nasmijane djevojke. Naravno, istu privilegiju imali su i sretnici koje su djevojke "ulovile" u Areni uoči utakmice i razveselile ih besplatnim bonovima za klađenje. Bet-at-home svim svojim korisnicima daje 100 posto bonusa na prvu uplatu, iskoristite ga i vi.