RK Bosna - Savehof
0

Magoda: Ova djeca trebaju podršku

Sarajevo-x.com
U dvorani Ramiz Salčin danas je održana konferencija za medije RK Bosna BH Telecom na kojoj su se novinarima obratili direktor Kenan Magoda, trener Zdenko Antunović, kapiten ekipe Hasan Terza i Nedim Jusfović.

Povod pres konferencije je utakmica 9. kola Velux EHF Lige šampiona u kojoj će "dječiji vrtić sarajevskih studenata" odmjeriti snage s ekipom HC Savehof.

"Prije svega veliko hvala prijateljima Kluba koji su u ovim teškim momentima pritekli u pomoć, te u organizacijskom djelu ove utakmice posebnu zahvalnost dugujemo KSC Skenderija na čelu s Hajrizom Bećirevićem novim generalnim direktorom koji je i pored velikih problema a Ledenom dvoranom zajedno sa radnicima i ljudima dobre volje osposobio Dvoranu Mirza Delibašić za potrebe odigravanja utakmice.

Također bih pozvao sve prijatelje Kluba, navijace RK Bosna BH Telecom da u što većem broju dođu i podrže našu djecu koja po prvi put pred svojom publikom u Sarajevu igraju i da ih apluzom dočekamo i ispratimo jer oni to zasluzuju", rekao je Magoda.

Utakmica se igra u subotu, u 19 sati.