Rukomet
20

Igor Karačić: Ni u snu nismo očekivali da ćemo ispasti

Piše: A. D.
Igor Karačić (Foto: Klix.ba)
Igor Karačić (Foto: Klix.ba)
Hrvatska se nije uspjela plasirati među četiri najbolje selekcije svijeta. Izabranici Slavka Goluže zakazali su protiv neugodnih Poljaka, pa im do kraja slijedi borba za plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

“Dobro su nas pročitali. Nisu nam dozvolili dobru igru u napadu. Očekivao sam da preokrenemo rezultat pošto smo dobro otvorili drugo poluvrijeme, ali mislim da je na kraju nedostajalo malo snage. Jako dobro su igrali ‘šest na šest’, Szmal je dobro branio i to je to. Čestitam Poljskoj na zasluženoj pobjedi”, izjavio je nakon utakmice Zlatko Horvat.

Marko Kopljar žali zbog ispuštene prednosti od tri gola u drugom poluvremenu.

“Posebno žalim zbog drugog dijela jer smo napravili finu seriju. Malo nesreće na kraju doprinijelo je porazu. Moramo ove utakmice do kraja odraditi maksimalno ozbiljno”, kazao je Kopljar.

Razočarenje nije krio ni Igor Karačić.

“Nismo ni u snu očekivali da ćemo ispasti, ali se to na kraju nažalost desilo. Poljska je igrala fenomenalno, a mi smo promašili dosta zicera. Domagoj nije mogao igrati sam u drugom poluvremenu. Dali smo sve od sebe. Ovo je šok, ali skupit ćemo snage i doći sebi”, dodao je Karačić.