|

Besplatan ulaz na utakmicu Hrvatska - Rusija

Besplatan ulaz na utakmicu Hrvatska - Rusija
0
F
FENA
22.12.2008. u 18:29
3
komentara
0

dijeljenja
Besplatan ulaz na utakmicu Hrvatska - Rusija
Utakmicom između rukometnih reprezentacija Hrvatske i Rusije u subotu će se otvoriti rukometna Arena u Zagrebu. Ulaznice su besplatne i danas u 19 sati će na južnoj blagajni Doma sportova početi njihova distribucija, izvijestio je izvršni dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Zoran Gobac na današnjoj novinarskoj konferenciji HRS-a u hotelu Panorama.
Gobac smatra kako će otvaranje Arene biti veliki doživljaj dodavši kako je većinu troškova preuzeo HRS. Dan kasnije odabranici Line Červara i Rusi će odmjeriti snage u Osijeku, gdje će se također svečano otvoriti nova dvorana.

Izvršni dopredsjednik HRS-a je dodao kako još uvijek nije postignut dogovor s Varaždinom i Porečom i upitno je hoće li se u tim gradovima igrati utakmice SP-a.

"Tu situaciju moramo riješiti do subote kada je krajnji rok za popis gradova domaćina. Ako dogovor propadne utakmice iz Poreča sele u Zadar, dok će se one iz Varaždina igrati u Zagrebu," dodao je Gobac.

Na današnjoj novinarskoj konferenciji predstavljene su medalje i službena odjeća prvenstva, te himna koju će izvesti Željko Krušlin. Glavni tajnik HRS-a Damir Poljak dodao je kako je prodano 80 od 220 tisuća ulaznica, što je oko 36 posto, dodavši kako se još čekaju narudžbe iz inozemstva za gostujuće navijače.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...