|

Benjamin Burić pozvao navijače da mu se pridruže u borbi za bolje sutra bh. sporta

Benjamin Burić pozvao navijače da mu se pridruže u borbi za bolje sutra bh. sporta
511
F. Z.
28.1.2020. u 14:11
12
komentara
511

dijeljenja
Benjamin Burić pozvao navijače da mu se pridruže u borbi za bolje sutra bh. sporta Benjamin Burić (Foto: EPA-EFE)
Benjamin Burić, rukometni golman njemačkog Flensburga i reprezentacije BiH, odlučio je pokrenuti Facebook stranicu, putem koje će komunicirati sa navijačima.
Burić je jedan od naših najcjenjenijih rukometaša, a s reprezentacijom BiH nastupio je na Evropskom prvenstvu u Norveškoj.

"Od danas se nalazim i na Facebooku, preko kojeg ću komunicirati sa navijačima naše reprezentacije, ali i svim ljudima koji vole rukomet i sport u cjelini. Pomozite da zajedno pokušamo napraviti velike stvari. Znate u kakvim problemima se generalno nalazi naš sport i sa kakvim problemima se mi sportisti suočavamo. Međutim, za razliku od mnogih, mi imamo vjetar u leđa od naših navijača, od ljudi, koji nas podržavaju na svakom koraku i bez vas, bez vaših dlanova, grla i emocija, možda bi i mnogi odustali", poručio je Burić.

Poštovani prijatelji,Od danas se nalazim i na Facebooku, preko kojeg ću komunicirati sa navijačima naše reprezentacije,...

Posted by Benjamin Burić on Tuesday, January 28, 2020

Naš fantastični rukometni golman poručio je da se zajedničkim snagama može mnogo toga uraditi.

"Zajedno možemo mnogo toga uraditi i zajedno ćemo pokušati našoj djeci obezbijediti uslove da se mogu posvetiti samo sportu, treningu, odnosno omogućit ćemo im da uživaju u ljubavi prema onome što najviše vole raditi... Vaš Benjamin Burić", napisao je u svojoj prvoj objavi na Facebooku naš rukometni golman.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...