sport
0

Reprezentacija BiH protiv Belgijanaca bez Bulenda Bišćevića

NINA
Reprezentativci BiH sutra putuje za Bruxelless, a u subotnjem susretu (27. marta) s Belgijancima selektor Blaž Slišković neće moći računati na Bulenda Bišćevića zbog ozljede.

Mario Jurić, član Šinjika, najvjerojatnije će biti spreman za svoj debi u reprezentativnom dresu BiH budući da je ozljeda aduktora s kojom je doputovao u Međugorje nešto lakše prirode. Slišković je u novonastaloj situaciji bio prinuđen naknadno pozvati još jednog igrača – Dušana Kerkeza, provjerenog veznjaka Zrinjskog.

''Još je nekoliko igrača s manjim ozljedama, no razloga za brigu nema'', kazao je liječnik reprezentacije dr. Edib Jedlagić te dodao da je ozljeda Dragana Blatnjaka lagana upala skočnog zgloba lijeve noge, stanje se stabilizira pa nema razloga da on ne bude spreman.

''Svi smo spremni za jednu tešku utakmicu”, poručio je Ninoslav Milenković koji igra u Belgiji, tačnije u Liersu.

“Očekujem da će Belgijanci nastupiti jako agresivno jer je njima ova utakmica posljednja šansa da ostanu u igri za odlazak na prvenstvo. Međutim, i mi smo u sličnoj situaciji pa nema razloga za kalkulacije. Mislim da nema razloga da ne budemo optimisti”, dodao je Milenković.

Elvir Baljić nešto je pesimističniji: “Svi misle da smo mi favoriti u ovoj utakmici, ali to s obzirom da Belgija igra na svom terenu, baš i ne bih mogao potvrditi. Mislim da smo kvalitetniji pojedinačno, ali prednost na strani Belgijanaca sigurno je veliko iskustvo s evropskih i svjetskih prvenstava.”