|

Promocija drugog izdanja knjige "sportskivremeplov.ba" bit će u Odžaku

Promocija drugog izdanja knjige "sportskivremeplov.ba" bit će u Odžaku
171
Piše: Edin Isanović
19.11.2014. u 21:36
11
komentara
171

dijeljenja
1/4 Muhamed Bikić
2/4
3/4
4/4
Dugogodišnji sportski novinar Muhamed Bikić, trenutno urednik i voditelj emisije "As exkluziv" na TV Alfa, nastavio je sa svojim publiciskičkim radom.
Pred sami put u Haifu, gdje je pratio posljednji nastup bh. nogometne reprezentacije, izdao je i drugo dopunjeno izdanje knjige "sportskivremeplov.ba", koja je izazvala veliku pažnju u BiH i regionu, a dokaz tome su brojne promocije (Sarajevo, Bugojno, Breza, Mostar, Zenica, Plav, Travnik, Visoko, Zavidovići, Kakanj).

"Prvi dio knjige je izašao uoći Svjetskog prvenstva u nogometu, a drugi dio uoći Svjetskog prvenstva u rukometu. Dakle, uoči najvećih sportskih manifestacija na koje se plasirao naš ekipni sport. Mislim da je ovo bio pravi trenutak za drugo dopunjeno izdanje, mada sam to bio planirao za kasnije. No, uspjeh bh. rukometaša je ubrzao nastavak knjige u kojoj se nalazi i veliki broj naših rukometnih legendi. I ovaj put je izdavač naša renomirana kuća Buybook, kaže Bikić.

Odmah po izlasku drugog dopunjenog izdanja, autor knjige planira nastavak promocija širom BiH, ali i u inostranstvu.

"Još dok je nastavak knjige bio u pripremi, intenzivno sam razgovarao o promocijama, jer imam odlično iskustvo u dosadašnjih deset održanih. Kako sada stvari stoje, krajem novembra ili početkom decembra, prva promocija će biti u Odžaku u organizaciji 'Zmajeva Posavine Odžak'. Organizator je izrazio želju da nastavak priče o bh. sportskim legendama počinje iz grada koji je napravio najveću bh. zastavu, što sam prihvatio iz velikog zadovoljstva. Nakon Odžaka su u planu i drugi bh. gradovi, kao i promocije u inostranstvu", zaključio je Bikić.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...