sport
91

Prijavite se na turnir u odbojci na pijesku

Klix.ba
Pripreme za Happy :))) S.ketch Beach Volleyball 2013 se privode kraju. Novi tereni za odbojku na pijesku na Termalnoj Rivijeri Ilidža su već spremni.

Prijave ekipa su još u toku. Podsjećamo da svi zainteresovani mogu ispuniti prijavnicu na web stranici turnira www.sketch.ba ili www.odbojka.ba. Prijave se također mogu slati e-mailom na [email protected].

Registracija takmičara počinje u subotu, 29. juna u 9:00 sati na Termalnoj Rivijeri. Mečevi će se igrati od 10:00 do 21:00 sati tokom vikenda, a polufinala, finale i VIP humanitarni meč će biti održani u ponedjeljak od 18:00 sati.

Osnovu projekta S.ketch čini sportski događaj u kombinaciji sa pratećim sadržajem. Pravila su jednostavna: igra se 4 na 4, a u svakom timu mora biti najmanje jedna igračica. Pravo učešća imaju svi željni rekreacije i dobre ljetne zabave, izuzev profesionalnih igrača (za profesionalne igrače će biti organizovan poseban turnir 2 na 2). Svi učesnici će se moći rashladiti osvježavajučim napitcima Laško malt i RedBull. Pobjednici idu na ljetovanje u Hotel Palac u Baškoj Vodi.

Kvalitentna odbojka, muzika, nagradne igre za publiku, i još mnoštvo dodatnog sadržaja garantuje izvrstan provod na sportskim terenima Termalne Rivijere Ilidža ovog vikenda.