Turnir narednog vikenda
2

Pri kraju finalne pripreme za S.ketch Beach Volleyball 2012

Klix.ba
Turnir amatera u odbojci na pijesku održat će se narednog vikenda. Organizatori eventa su Marketing agencija B40 i Knap studio.

Finalne pripreme za S.ketch Beach Volleyball 2012 se privode kraju. Tereni za odbojku na pijesku na Bendbaši se pripremaju za ovaj turnir i bit će spremni do početka takmičenja. Prijave ekipa su još u toku.

Podsjećamo da svi zainteresovani mogu ispuniti prijavnicu na web-stranici turnira www.sketch.ba ili www.odbojka.ba. Prijave se također mogu slati e-mailom na [email protected].

Početak takmičenja je u subotu, 30.06., u 9:00 sati. Mečevi će se igrati tokom vikenda, a polufinale, finale i VIP revijalni meč će biti održani u ponedjeljak od 18:00 sati.

Osnovu projekta S.ketch čini sportski događaj sa pratećim sadržajem. Pravila su jednostavna: igra se 4 na 4, a u svakom timu mora biti bar jedna igračica. Pravo učešća imaju svi željni rekreacije i dobre ljetne zabave, izuzev profesionalnih igrača (za profesionalne igrače će biti organizovan poseban turnir). Svi učesnici će se moći rashladiti osvježavajućim napicima Laško malt i RedBull. Pobjednici idu na ljetovanje u Hotel Palac u Baškoj Vodi, a druge dvije ekipe, koje izbore pobjedničko postolje, će biti nagrađene sportskom opremom iz prodavnice SportLife.

Kvalitentna odbojka, muzika, nagradne igre za publiku i mnoštvo dodatnog sadržaja garantuje izvrstan provod na sportskim terenima Bendbaša ovog vikenda.

Klix.ba je medijski pokrovitelj ovog takmičenja.