|

Predstavnici najvećeg proizvođača naoružanja u posjeti OKI Fantomima

Predstavnici najvećeg proizvođača naoružanja u posjeti OKI Fantomima
0
S
Sarajevo-x.com
25.2.2012. u 12:43
0
komentara
0

dijeljenja
Predstavnici najvećeg proizvođača naoružanja u posjeti OKI Fantomima
Danas je u posjetu OKI Fantomima u organizaciji Poslovne škole BLED došlo šest predstavnika BAE Systems kompanije, koja je najveći proizvođač naoružanja i vojne opreme na svijetu zahvaljujući prodaji 32,4 milijarde dolara vrijednoj prodaji u 2008. Godini.
Ovim je jedna kompanija izvan SAD-a prvi put preuzela lidersku poziciju u globalnoj proizvodnji naoružanja. U posjetu Fantomima ispred BAE Systemsa došli su Martin Bennet, Rowland Cooper, David Herr,Mark Phillips, Bijon Ray i Deborah Werner. Zbog ove posjete danas su OKI Fantomi u dvorani Ramiz Salčin odigrali trening utakmicu i goste ostavili bez teksta.

"Usitinu sam fasciniran onim što sam vidio. Prije svega željeli smo da vidimo u kakvim uslovima rade ovi izuzetno snažni momci. Kako samo imaju jake ruke. Čujem da će se pojaviti i u Londonu na OI, tako da sam izuzetno sretan što ćemo se ponovo vidjeti. Ovo je moja prva posjeta Sarajevu, ali siguran sam da nije posljednja. Sarajevo je prelijepo i momci koje sam danas upoznao oduševili su me", kazao je Mark Phillips, direktor za komunikacije, programe i podršku BAE Systemsa.

S druge strane predstavnici Fantoma sretni su što se njihov izuzetno dobar rad i
predanost poslu cijeni širom svijeta.

"Koliko dobro radimo govori i činjenica da za nas zna cijela Evropa i svijet. Nadamo se da ćemo uspjeti ostvariti neku formalniju saradnju. Upoznali smo ih s našom historijom i svim uspjesima koje smo ostvarili", istakao je predsjednik OKI Fantoma Ismet Godinjak.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.