{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počinje zimski ciklus treninga Škole trčanja "Klix"

8.10.2014. u 12:07
98
2
Počinje zimski ciklus treninga Škole trčanja "Klix"
98
Počinje zimski ciklus treninga Škole trčanja "Klix"
Nakon izrazito uspješne godine, po brojnosti i po rezultatima učesnika te u skladu sa strateškim planom, Udruženje "Marathon" Sarajevo pokreće i zimski ciklus treninga u okviru Škole trčanja "Klix".
Protekli Sarajevo Sberbank polumaraton je bio glavni ispit za sve polaznike škole trčanja, i koji je zaista izvrsno prošao jer su svi koji su planirali trčati polumaraton su i uspjeli završiti ovu izazovnu trku od 21 km.

Nakon toga udruženju "Marathon" su stigli brojni upiti zainteresovanih kako bi treninzi bili nastavljeni i preko zime. Stoga će trenerski i motivacijski tim ponovo biti mobilisan, a naši sugrađani će i tokom jeseni i zime imati mogućnost biti u formi i osloboditi se stresa uživajući u izrazito pozitivnoj grupi i atmosferi.

Koristeći odličnu postignutu formu većina polaznika škole trčanja "Klix" će u naredne dvije sedmice nastupiti i na polumaratonima u Zagrebu i u Ljubljani.

Kao i u prethodnom ciklusu škole trčanja, tokom jeseni i zime planirana su tri treninga sedmično, utorkom i četvrkom u 18 sati u ulici Franje Račkog, te subotom u 9:00 sati na Vrelu Bosne. Treninzi su namijenjeni osobama koje već mogu trčati 20-ak minuta. Postojat će i dalje dvije grupe trkača pa će tako i brži i sporiji rekreativci imati treninge prilagođene njihovom nivou spremnosti.

Svi zainteresovani se mogu besplatno pridružiti na prvih par treninga i vidjeti da li im ta aktivnost odgovara, a za to je dovoljno poslati email na [email protected]. Mjesečna članarina iznosi 40 KM, a polaznici imaju mogućnost presvući se i ostaviti stvari na mjestu treninga koje je uvijek pod nadzorom.

Veoma važan komunikacijski alat je i Facebook stranica škole trčanja Klix gdje svi zainteresovani mogu vidjeti slike i naravno postaviti pitanja trenerima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jesu li opravdane smjene trenera FK Sarajevo i FK Željezničar?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: