sport
0

Počela prodaja godišnjih i VIP ulaznica za sve utakmice KK Bosna

Klix.ba
Godišnje i VIP ulaznice za sve utakmice KK Bosna se mogu kupiti u prostorijama kluba, Hamze Hume br. 2 svakim radnim danom od 09.00 do 15.00 sati.

Obavještenje KK Bosna prenosimo u cijelosti:

Dragi ljubitelji košarke i prijatelji Košarkaškog kluba Bosna,

obavještavamo Vas da je počela prodaja godišnjih i VIP ulaznica za sve utakmice u organizaciji našeg kluba. Godišnje ulaznice se mogu kupiti svakim radnim danom u prostorijama KK Bosna, Hamze Hume br.2 u periodu od 09.00 do 15.00 sati po cijeni od 100 KM. Cijena VIP karte je 200 KM. VIP karte će biti personalizovane i za imaoca iste u ovoj sezoni ćemo obezbijediti posebno (vlastito) mjesto na VIP tribinama (VIP centar, VIP sjever ili VIP jug). U slućaju Vaše zainteresovanosti za kupovinu VIP ulaznice Vaše podatke (Ime, prezime i tribina na kojoj želite mjesto) možete poslati i na e-mail adresu: [email protected].

Nadamo se da ćete i ovaj put pomoći našem klubu u postizanju što boljih rezultata, a sebi osigurati sigurno mjesto u dvorani Mirza Delibaši na svim velikim utakmicama našeg kluba, te na kraju krajeva izbjeći gužvu koja vlada pri kupovini redovnih ulaznica.

Start sezone planiran je za 06.10.2004 godine protiv ekipe Splita. Za sve dodatne informacije budite slobodni kontaktirati KK Bosnu na telefone 445-900 i 270-160.