B40 Golf Cup
0

Peto Međunarodno takmičenje menadžera u golfu 20. oktobra u Sarajevu

Klix.ba
U organizaciji Marketing agencije B40, u nedjelju 20.10.2019. godine sa početkom u 11 sati, na VF golf terenu u Sarajevu, održaće se 5. Međunarodno takmičenje menadžera u golfu – B40 Golf Cup 2019

Pravo sudjelovanja imaju članovi užeg menadžmenta firmi, amateri golferi. Do sada je na takmičenjima u golfu, tenisu i skijanju sudjelovalo više od 500 menadžera iz USA, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Švedske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH.

Za ovogodišnje takmičenje u golfu prijavljeno je više od 30 takmičara i takmičarki. Zanimljivo je da će se ove godine takmčenje igrati po "Shamble" formatu u kojem igrači odigraju prvi udarac - drive, a zatim članovi tima nastavljaju sa pozicije, na koju je odigrao najbolji od njih dvojice.

Takmičenje počinje u nedjelju u 11 sati, a nakon takmičenja bit će organizovano proglašenje pobjednika. Odličja će biti podijeljena u konkurenciji menadžerki i menadžera, pojedinačno kao i za tim.

Projekat su podržali Persil, Schweppes i Alvogen ORS. Medijski pokrovitelji su Klix.ba, Antena Sarajevo, RSG Radio, BBI Centar i scsport.ba.

Za dodatne informacije možete se javiti na telefone u Marketing agenciji B40 033 203 846 ili na e-mail [email protected].

Vezani članci