sport
0

Owen nezadovoljan u Real Madridu

NINA
Engleski napadač Michael Owen će možda napustiti Real Madrid kako bi sebi osigurao mjesto u engleskoj reprezentaciji.

Owen nema sigurno mjesto u prvih 11 u Realu, i to toliko dugo da je ugrozio mjesto u reprezentaciji. "Ponekad sam sretan, a već sljedećeg vikenda bi mogao biti na klupi. To je frustrirajuće i nije najbolji način da se pripremim za Svjetsko prvenstvo", izjavio je Owen.

Owen se već trebao dokazivati trojici trenera. Jose Antonija Camacha je zamijenio Mariano Garcia Remon, da bi na njegovo mjesto došao Vanderlei Luxemburgo.

"Kada je došao prvi trener nisam bio puna puta u prvoj postavi. Kako je vrijeme prolazilo, sve sam više igrao. Kada je došao drugi trener vratio je prvih glavnih 11. Tada sam nastupio u 8-9 utakmica i postigao sedam golova. Sada je došao Luxemburgo i ponovno sam na početku", rekao je Owen.

Priznao je da je o svom položaju raspravljao s engleskim trenerom Sven-Goran Erikssonom te je izjavio: "Ovaj mjesec nije bio savršen. Postižem dosta pogodaka, ali nemam dovoljnu minutažu".

U međuvremenu, Luxemburgo je izjavio za Sunday Times da se slaže s Owenom: "Naravno da će se naljutiti, ali tvrdim da će Owen više igrati. Raul i Ronaldo neće uvijek startati u utakmici".

"Owen mi se sviđa. Na treningu je uvijek voljan saslušati savjet. Malo je povučen, ali ima dobar karakter", smatra brazilski trener.