sport
0

Osvojite ulaznicu za utakmicu KK Bosna ASA BHT - KK Hemofarm

Sarajevo-X
U subotu, 17.12. u 17 sati u dvorani "Mirza Delibašić" KK Bosna će biti domaćin ekipi aktuelnog prvaka Goodyear lige - Hemofarmu.

KK Hemofarm i ove sezone je nastavio sa dobrim igrama u regionalnoj ligi, pa su trenutno na prvoj poziciji tabele. Pobjeda u ovom susretu značila bi mnogo za naš tim i biće potrebna velika podrška sa tribina da bi se do nje došlo.

Sarajevo-x.com u saradnji sa Košarkaškim klubom Bosna ASA BH Telecom poklanja 3 puta po jednu ulaznicu za tribine za ovu utakmicu. Da biste osvojili ulaznice potrebno je da pošaljete tačan odgovor na pitanje: "Koliko nagrada su dobili članovi KK Bosna ASA BH Telecom na jučerašnjem izboru za najboljeg sprotistu u BiH u 2005. godini?" (subject: Sarajevo-x.com obavezno napisati i svoje ime i prezime) na adresu [email protected].

U takmičenjima Goodyear lige KK Hemofarm je jedini tim kojeg Bosna nije nikada savladala. U prošloj sezoni sastajali su se čak tri puta, a poslijednji put, u četvrtini finala završnice GYL Hemofarm je bio bolji sa 84:69.