Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umro ubica wow
Nije dokazano daje ubica...
Tata tije ubica bilmezu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nordberg iz Golog pištolja
Čitam komentare i malo objašnjenje. Kad su ubijeni supruga i ljubavnik, OJ Simpson je bježao u bijelom Ford Bronco. Prekinut je i direktni prenos finala NBA jer je bila potjera.Helikopteri su snimali potjeru.Nije se htio predati.Tek nakon par sati je njegov advokat dogovorio predaju.Zašto je oslobođen?Jer su idioti policajci kontaminirali mjesto zločina.Pored žrtvi i OJ nađeno je mnogo uzoraka DNK nepoznaatih osoba.Na stotine policajaca su prodefilovali dvorištem gdje su bili ubijeni.
Tad je DNK još bila u povojima ali su sudovi priznavali DNK nalaze.Cilj DNK u istrazi je da ubicu dovede na mjesto zločina.U ovom slučaju policajci su toliko kontaminirali dvorište ispred kuće gdje au ubijeni da je na kraju oslobođen.Gledao sam snimke policajaca ispred kuće to je užas.Tv ekipe snimaju a oni poziraju ispred kuće.Da li je ubio?Jeste.Motiv?Preljuba.Da li je osuđen?Nije.Razlog sam vam napisao.
Američki kuduz
Čovjek je segamega popularna zvijezda u Americi 70-80 ih godina. Crnac koji je otvorio prostor uopste crncima u američkom društvu, raritet u svakom obliku.
i , jel hin ubijo ili nije ?
dovoljno je platio da nije
rip legendo
Naravno da je ubica nego je oslobođen kao kompenzacija za policajce koji su brutalno pretukli R. Kinga i koji su pušteni
Klasicni i skolski primjer budaletine koja se sama sebi u*arala u zivot! Danas imas milione, popularan si, odjednom, sutradan ides u zatvor na 33 god, zbog kojekakve otmice i pljacke pumpe od 200-300 $… I onda umres ko ker, u pelenama! 🥺
Sve ovo mu se desilo samo zato što ima srpskog porijekla
Njega je otac od Kardašijanki ugledni advokat spasio od smrtne kazne.
U filmu ga glumio Ross iz prijatelja. Top film
ubica je njegov sin najvjerovatnije, gledo sam dokumentarac o tome i bas je jaka teorija
Tako je gledao sam i ja i to je to.
sad ce dokumentarac o posljednim danima u zatvoru
Dokazi i istina, su zatrpani zajedno sa njim, da je on kriv. Na hiljade crnaca u Americi su optuženi krivo. I pred kraj života, kad se dokaže, budu pušteni na slobodu.
notifikacija?? hahhaha a bas ste izgubili osjecaj
prijeti paksu jer zna da stoje iza njeg usa
Jedina šteta za ovog bijednika je što nije umro u zatvoru. Narcis i ubica!