|

Olimpova škola klizanja za djecu svih uzrasta

Olimpova škola klizanja za djecu svih uzrasta
0
S
Sarajevo-x.com
9.12.2010. u 12:52
0
komentara
0

dijeljenja
Olimpova škola klizanja za djecu svih uzrasta
Klizački klub Olimp Sarajevo će u cilju populariziranja sportova na ledu, a posebno umjetničkog klizanja, u narednom periodu organizirati školu klizanja za sve uzraste djece. Škola započinje sa radom 13. decembra 2010. na olimpijskom kompleksu Zetra.
Obuka je koncipirana prema američkom programu Learn-to-skate, u stepenovanim u sedmičnim ciklusima, a vodit će je instruktori klizanja sa višegodišnjim iskustvom.

Polaznicima škole klizanja su na raspolaganju jutarnji i popodnevni termini. Cijena sedmičnog ciklusa obuke je 50 KM, a uključuje rad sa instruktorima u malim grupama, najam (ograničenog broja) klizaljki, certifikat na kraju svakog ciklusa, igru i zabavu za polaznike škole te korištenje garderobe. Polaznicima se nakon savladanja programom predviđenih elemenata nudi mogućnost nastavka treninga i članstva u klizačkom klubu Olimp.

Za prijave i informacije je na raspolaganju telefon 062 56 28 16 i e-mail [email protected]. Upis polaznika u školu klizanja obavlja se svake subote i nedjelje od 10.00 do 16.00 sati na Zetri (ulaz za sportiste).

Klizački klub Olimp poziva institucije i organizacije koje rade sa djecom da ostvare kontakt sa klubom te dogovore grupne prijave, za koje je moguće ostvariti popust na cijenu, navode iz ovog kluba.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.