sport
0

Održan međunarodni karate turnir

FENA
Proteklog vikenda u Tuzli je održan međunarodni karate turnir pod nazivom 8. TK OPEN na kojem su predstavnici Karate kluba "Boljitak" iz Širokog Brijega zabilježili uspješan nastup, priopćeno je iz tog kluba.

Na ovom, najjačem turniru koji se održava na prostoru BiH, sudjelovalo je oko 1 300 natjecatelja iz deset država, a natjecatelj tog kluba Oliver Mandarić, ujedno i reprezentativac BiH, u konkurenciji seniora u teškoj kategoriji s pet pobjeda i jednim porazom, osvojio je treće mjesto, odnosno brončano odličje.

Kroz ove jake turnire cilj nam je da naš najbolji natjecatelj kluba Oliver Mandarić odradi što više kvalitetnih mečeva na ovako jakim turnirima kako bi svoju natjecateljsku formu tempirao za europsko prvenstvo koje će se održati početkom svibnja u Bratislavi, gdje od njega očekujemo odličje u ekipnom i pojedinačnom nastupu u svojoj kategoriji, kazao je trener Marko Vujević.

U konkurenciji kadetkinja ženska ekipa Karate kluba "Boljitak" u sastavu Sandra Škegro, Martina Zovko i Martina Čuljak osvojila je također treće mjesto. U konkurenciji kadeta dobar nastup zabilježili su i Ivan Vujević, koji je bio korak do odličja, te Marin Glavina i Mario Prskalo.