sport
10

Promo / Novo u ponudi Lutrije BiH: Klađenje putem mobilne aplikacije kladionice Lutrije BiH

Lutrija Bosne i Hercegovine od ponedjeljka, 15. oktobra, ljubiteljima igara na sreću, posebno ljubiteljima klađenja na sportske događaje, predstavlja novu mobilnu aplikaciju za android uređaje, koja će igračima zasigurno donijeti pravi užitak i nova uzbuđenja.

U izuzetno bogatoj ponudi kladionice Lutrije Bosne i Hercegovine, igrači će u novoj mobilnoj aplikaciji moći igrati igre Sportskog klađenja, Klađenja uživo i Loto klađenja. Posebno izdvajamo klađenja na sportske događaje u kategoriji; Fudbal, Košarka, Hokej na ledu, Tenis, Rukomet, Američki fudbal, Bejzbol, Odbojka na pijesku, Futsal, Rugby, Odbojka, Pikado, Snooker, Stolni tenis, Fudbal strijelac, MMA itd.

Mobilna aplikacija Lutrije Bosne i Hercegovine nudi mogućnost kombinovanog i sistemskog klađenja na sportske događaje, kao i mogućnost pregleda kompletne statistike kao što su međusobni omjeri, položaji klubova na tabeli, posljednji rezultati i još mnogo toga. Pored svega, igrači će imati mogućnost i praćenja rezultata kao i provjere dobitaka.

Da bi preuzeli mobilnu aplikaciju kladionice Lutrije Bosne i Hercegovine kliknite ovdje.

A-bon

Lutrija Bosne i Hercegovine omogućila je igračima još lakšu nadoplatu svog računa putem aplikacije, uz korištenje A-bon-a. Naime, A-bon je vaučer sa 16 znamenkastim brojem koji služi za plaćanja putem interneta s kojim se, između ostalog, može izvršiti uplata sredstava na elektronski račun Lutrije Bosne i Hercegovine.

Otvoreni račun na elektronskom novčaniku igrači mogu dopuniti u A-bon apoenima: • 5, 00 KM • 10,00 KM • 25,00 KM • 50,00 KM • 100,00 KM • 200,00 KM

Kupovinom A-bon-a, igrači će moći na stranici Lutrije Bosne i Hercegovine (www.lutrijabih.ba i https://e.lutrijabih.ba) ili putem android aplikacije Kladionice Lutrije Bosne i Hercegovine, nadopuniti račun odabirom jednog od ponuđenih apoena A-bon-a.