Ljubavni skandal
13

Zvijezdu Bayerna ostavila supruga Amelia, javno ga je "poklonila" ljubavnici

E. B.
Amelia Llorente, Lucas Hernandez i Cristina Buccino
Amelia Llorente, Lucas Hernandez i Cristina Buccino
Zvijezda Bayerna Lucas Hernandez iza sebe ima buran period na privatnom planu koji je rezultirao rastankom od supruge Amelije Lorente.

Lucas (27) i Amelia (35) su se upoznali 2016. godine dok je on igrao za Atletico Madrid i ušli u vezu, no nakon samo nekoliko mjeseci, početkom 2017. godine su se na ulici žestoko posvađali.

On ju je čak i udario, a ona mu je ogrebala skupocjeni automobil nakon čega je nogometaš dobio zabranu prilaska na 500 metara.

No, samo nekoliko mjeseci kasnije su se pomirili i vjenčali u junu 2017. godine. Po povratku s medenog mjeseca Hernandez je uhapšen jer je prekršio zabranu prilaska, a 2021. godine je zbog toga osuđen na šest mjeseci zatvora. Nakon uspješne žalbe kazna je preinačena u uslovnu uz novčanu kaznu od 96.000 eura.

Činilo se da njih dvoje imaju stabilan brak u kojem su dobili i dvoje djece, no u novembru prošle godine je objavljeno da su pokrenuli postupak razvoda. Ipak, ponovo su se pomirili, ali sinoć je Amelia objavila da ga je i definitivno ostavila, a razlog je njegova preljuba.

Amelia je otišla toliko daleko da je javno imenovala i njegovu ljubavnicu. Radi se o italijanskom modelu Cristini Buccino koja će u junu napuniti 38 godina.

"Sada možeš prestati sjediti na dvije stolice. Dajem ti ga, Cristina Buccino. Ne zaboravi da imaš dvoje djece koje ne želiš vidjeti", napisala je Amelia na Instagramu, a potom pobrisala sve njihove zajedničke fotografije.