Odlični prijatelji
8

Zvijezda PSG-a potvrdila: Klub pokušava uvjeriti Messija da dođe

H. H.
Paredes se nada da će i u klubu dijeliti svlačionicu s Messijem (Foto:Twitter)
Paredes se nada da će i u klubu dijeliti svlačionicu s Messijem (Foto:Twitter)
Budućnost Lionela Messija u Barceloni i dalje je pod velikim znakom pitanja, a nije tajna da je argentinski nogometaš na listi želja PSG-a koji će ga pokušati dovesti na kraju sezone.

Leandro Paredes, veznjak francuskog prvaka i Messijev prijatelj iz argentinske reprezentacije, sada je to službeno potvrdio. U intervjuu za italijanski list Corriere dello Sport rekao je da je odluka na njemu.

"Na njemu je hoće li doći ili ne. U svakom slučaju, PSG pokušava uvjeriti Messija da dođe", kazao je Paredes, koji uz Angela Di Mariju i Maura Icardija čini argentinski trio u PSG-u, a ne treba zaboraviti ni sjajan odnos Messija sa Neymarom i argentinskim trenerom Mauricijom Pochettinom, što je istakao i Paredes:

"Poseban je osjećaj sarađivati s trenerom iz vaše zemlje, a možda i igrati zajedno s Leom. Nadam se da će se to dogoditi", rekao je veznjak Parižana.

Podsjetimo, Messiju na kraju sezone ističe ugovor s Barcelonom i slobodan je pregovarati sa ostalim klubovima, te bi na ljeto u besplatnom transferu mogao promijeniti sredinu.