Želio pobjeći od medija
0

Zvijezda Cityja "otvorila dušu": Prevario sam suprugu i zbog toga sam htio preći u Bayern

E. K.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Engleski reprezentativac Kyle Walker je u razgovoru za The Sun istakao da je ranije donosio glupe odluke među kojima se izdvaja ona da prevari suprugu.

Suprugu je prevario sa dvije djevojke, a sa ljubavnicom je uspio dobiti i dijete nakon čega je istakao da je jedini krivac upravo on.

"Bilo je dana kada sam samo želio da se sklonim od svih i da samo legnem da spavam. Jedini krivac sam ja. Imam odgovornost koje sam svjestan, donosio sam glupe odluke, ali moram priznati svoje greške. Izvinjenje dugujem svima", rekao je Walker te dodao:

"Moram spoznati zbog čega sam se tako ponašao i zašto je došlo do takvog razvoja situacije. Ja sam čovjek i pravio sam greške na terenu, ali i van njega".

Otkrio je da je bio na korak od potpisivanja ugovora sa minhenskim Bayernom s kojim je postigao usmeni dogovor, a sve u namjeri da napusti Veliku Britaniju i "pobjegne" kako bi izbjegao veliki medijski skandal.

"Pokušao sam da pobjegnem i dogovorio sam se sa Bayernom. Da li sam htio da napustim City? Ne, naravno. Mi smo trenutno najbolji tim svijeta, ali to je bila prilika da pobjegnem od Engleske i medijske pažnje", dodao je i nastavio dalje:

"Guardiola nije znao šta se dešava jer nisam želio da mu kažem budući da bi mislio da nisam psihički tu. Ne mogu da mu zahvalim dovoljno na povjerenju i razumijevanju koje mi je ukazao", dodao je.

Konačno, Walker je odobio preseljenje u Njemačku kako bi bio blizu djeci koju ima iz svoje dvije porodice.