{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zvanično: Valentin Ilievski novi predsjednik Skupštine FK Sarajevo

Klix.ba
19.12.2016. u 20:54
53
33
Zvanično: Valentin Ilievski novi predsjednik Skupštine FK Sarajevo
53
Zvanično: Valentin Ilievski novi predsjednik Skupštine FK Sarajevo
Foto: FK Sarajevo
U svečanom salonu "Svetozar Vujović" u prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo, večeras je održana vanredna sjednica Skupštine kluba, na kojoj je prisustvovao potreban broj delegata za donošenje odluka. Sve odluke na večerašnjoj skupštini su donijete jednoglasno.
Na sjednici, prisutni delegati ukazali su povjerenje Valentinu Ilievskom koji je izabran za novog predsjednika Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo. Ilievski, generalni direktor kompanije Messer BH Gas, istakao je svoje zadovoljstvo imenovanjem.

"Čast je biti predsjednik Skupštine jednog poznatog fudbalskog kluba, koji je regionalno prepoznatljiv, i koji je svoje ime gradio na tradiciji dugoj sedamdeset godina. Hoću da svojim radom, zajedno sa svim zaljubljenicima u FK Sarajevo, ali u fudbal uopće, doprinesem uspješnim rezultatima kluba na svim poljima. Želim se zahvaliti delegatima na ukazanom povjerenju", kazao je Ilievski.

Također, osim izbora novog predsjednika Skupštine, na večerašnjoj sjednici potvrđeni su prethodno imenovani članovi odbora direktora, kojim predsjedava Alen Hujić, te generalna direktorica, Sabrina Buljubašić.

"Našim radom želimo omogućiti klubu sve potrebne preduvjete za stabilno poslovanje i usmjeriti klupske odjele, kako bi što efikasnije radili za dobrobit našeg kluba", kazao je Hujić.

"Koristim priliku da svim navijačima i simpatizerima Fudbalskog kluba Sarajevo poželim sretnu i uspješno Novu, Bordo-bijelu godinu, te da svi zajedno doprinesemo uspjehu našeg voljenog kluba", dodao je Hujić.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: