Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETNO JARANE POZDRAV SA SOKOCA
iaoko nisam siguran koliko ti je to pametan potez, sve ti najbolje zelim..ipak je to jeb..i Chelsea...
Stari naš mentalitet , sad ce biti jos više navijaca Chelsea. Mlada je ih je bilo u veliko broju , naravno sada jos vise ne zbog kluba vec zbog Ministra Odbrane. U svakom slucaju sa našim najboljim golmanu i Sprecial One aBd pokorit cemo Evropu! I samim time titulu donijet na Stamford Brigde ! :))
od svi klubova pa kud ces tamo,al hajde dobro neka ti je sa srecom
To legendooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ne znam hoće li se puno naigrati ali svejedno sjajan transfer Chelsea,doveli su sjajnog golmana i nadam se da će se pokazati i da će se sa Thibautom boriti za prvo mjesto golmana,SRETNO ASMIRE!
cemu ovi negativni komentari biti 2 golman prvaka engleske I stalni clan LS je veliki uspjeh za svakog nogometasa pa prema tome moramo biti sretni za to bega nije papak da nezna sta radi 99% bi bilo sretno da u opste dodzu u tu priliku I zato sretno bega I ja sam tvoj fan bilo gdje igrao
Eto lovjane!
sranje !!!
Vucic i naocale: https://www.youtube.com/watch?v=06qTHNY5nC4
Naravno da lazu.Pa sta bi ocekivali od vlaha. Laz na laz. Mala mu plata,pa opalio samar sefu!!!!
Sretno Asmire ,veliki si radnik ,,i puno si iskusniji
I tako i ja zavoli i poce da navijam za Chelsea :)
Nisam simpatisao Chelse ali sada mi nema druge...
Koji je ovo gospodin!!! SRETNO GOLMANE NAŠ!
Mislio sam da je djecko malo pametniji ali hajd..klupa i pare..ako je on zadovoljan i ja sam
Ponos države
Bravo Asmire, dokaz da talenat plus naporan rad bez kurc...nja napuhanih dijamanata i brilijanata bude kad tad nagradjen kapa dole majstore....
Sada nam reprezentacija definitivno više nema startera u Ligama petice.