Najmodernija tehnologija
55

Zvanični sat Eura 2024 već je u prodaji: Poznata cijena, Mbappe ga predstavio fanovima

D. P.
Mbappe na predstavljanju sata (Foto: Hublot)
Mbappe na predstavljanju sata (Foto: Hublot)
Jedan od najboljih nogometaša današnjice Kylian Mbappe predstavio je zvanični sat predstojećeg Evropskog prvenstva koje se igra u Njemačkoj.

Mbappe sa svojom Francuskom dolazi na Evropsko prvenstvo s maksimalnim mogućim ambicijama, a to je da treći put u historiji postane prvak Evrope. Prethodno je to Francuska ostvarila 1984. i 2000. godine, a sada je u najužem krugu konkurenata za titulu.

No, pripreme za Evropsko prvenstvo za Mbappea već su krenule na neki način, a zvijezda Francuske dobila je zadatak da predstavi zvanični sat Evropskog prvenstva.

Foto: Hublot
Foto: Hublot

Mbappe je predstavio sat kompanije Hublot, a radi se o naprednom izdanju sata Big Bang e Gen 3, koji je prvi put predstavljen na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.

No, u kompaniji Hublot sada su predstavili razvijenu verziju sata pod nazivom Big Bang e Gen 3 UEFA Euro 2024, a u ovoj kompaniji odlučili su da je baš Kylian Mbappe idealno lice da ga premijerno predstavi.

Sat se već nalazi u prodaji na Hublotovoj zvaničnoj stranici, a cijena mu je 6.700 eura. U sat je ugrađen Qualcomm Snapdragon WearTM 4.100+ procesor, što ga čini satom s najboljim karakteristikama trenutno. Opremljen je sa osam različitih senzora, GPS, Bluetooth, Wi-Fi i brojnim drugim tehnologijama.