Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisi sin čiji već jesi, teško bi ti i za Želju igrao po svom kvalitetu
@Burbon mislim da nema potrebe da se iko diskredituje, mlad je, ima prostora za razvijati se, tako da treba pustit vremenu da pokaze ima li kvalitet ili nema. Nema potrebe za tolikom mrznjom ;)
Apsolutno nije to mržnja, nego nepravda prema djeci mnogo većim talentima od njega i koji ne mogu se dokazati u Želji jer su tu pokupili babini sinovi pozicije a kamo li u inostranstvu... Sa koliko godina je Faris zaigrao u Želji i šta je pokazao?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj što ne mogu ove šuplje, ako vec sa 19 napuštaš klub koji ti je "u srcu" onda pusti priču kako ti željo nešto znači..
Dzejla ga odvela u gorazde
Ovi novinari pa i mnogi navijači da shvate da nemože igrač (Hadis)koji se oprostio u 27 god. i to u drugoj Bosanskoj ligi biti LEGENDA našeg Željezničara pored velikih fudbalskih veličina koje su igrale u našem Želji....
@Nurmmedin1970 Može, može, jer jedan je jedini praznik Zubandan! https://youtu.be/NQ3dahARaD8
@Nurmmedin1970
A
Ide u Tursku sto posto
Hgrhzftkutt
Šta pišete gluposti! Faris je prvi strijelac juniorske lige i jedva čekam izraz vaših lica kada momak uspije aBd.,i zamjeni Džeku. Momak ima kvalitet i to će i dokazati!
nema veceg kompleksasa od bosnje hahaha..ko god sta uspije zbog babe..jadni bosnjo, paprike ti pojede mraz a ti bi prico o nekom uspjehu. koja smo mi bagra..pusti momka da igra, bravo zubane
zaigrao u zelji samo zbog oca a i kad je igrao ko da ima dvije lijeve
ko je ovaj zar je i bio član Želje..