Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,Žižović poručuje: Ne igramo protiv Bayerna,,
@SDAmafija1234 -- Ha,ha,ha. Bayern može samo da sanjaš.
U ovoj zemlji nema buducnosti a na osnovu jednog komentara mozes uvidjeti ovo sto kazem .Ako podrzis jedne ljutit ce se 2 i 3 .
Amaterski portal igraju prvaci države vi pišete o Mandiju Suarezu itd
Ne volim vas ni na kalendaru vidjet al sretno zbog koeficijenta za Bh predstavnike !!!
@Lamonya To je nomalno mi tebe volimo.
Zbog Zizoviceve izjave "Drago nam je jer smo usrećili Mostar i Hercegovinu" veceras navijam za Apoel. Dabogda im 5 utrpali, a majke mi protiv Slovenaca navijao za njih kao da neki moj klub igra.
@ZORIC ZOKI ZOZON pa da ti navijas za zrinjski ja bih miniro i upravu i stadion...cuj on da navija za zrinjski hahahahahahhaha ausa blecak
A u Mostaru ćeš glasati za takozvanu " Probosansku koaliciju"... To ti nije problem.. Ko te jebe.. Navijaj za koga hoćeš..
Izgubiće Zrinjski 1:4
bez pardona i jako,u boj,..
Osvjetlite fudbal BiH..... sretno Zrinja