Meč 5. kola
52

Zrinjski večeras gostuje Alkmaaru i lovi novi dobar rezultat u Konferencijskoj ligi

N. K.
Igrači Zrinjskog na posljednjem službenom treningu (Foto: HŠK Zrinjski)
Igrači Zrinjskog na posljednjem službenom treningu (Foto: HŠK Zrinjski)
Nogometaši Zrinjskog večeras u okviru petog kola Konferencijske lige gostuje u Nizozemskoj kod ekipe AZ Alkmaara.
Plemići su u prvom kolu u Mostaru upravo protiv nizozemske ekipe napravili senzacionalan povratak i zaostatak od 3:0 na poluvremenu pretvorili u pobjedu 4:3.

Međutim, Zrinjski se u međuvremenu razišao s trenerom Krunoslavom Rendulićem pa će prvaka BiH ovog puta u ulozi glavnog trenera voditi Mario Ivanković.

"Idemo rasterećeni gore, ali to nije razlog da ne odigramo dobru utakmicu. Drugo poluvrijeme u Mostaru nam je pokazalo da trebamo biti goropadni, vjerovati u sebe, pa što nam to donese. Normalno da su oni jači i kvalitetniji, ali ako mi budemo pravi, ako odigramo što možemo, energetski, taktički i tehnički, mislim da možemo napraviti dobar rezultat", istakao je Ivanković u najavi utakmice.

Inače, Legia i Aston Villa drže prva dva mjesta na tabeli grupe E koja vode u nokaut fazu Konferencijske lige, a dva kola prije kraja imaju po devet bodova. Zrinjski i AZ imaju po tri boda.

Utakmica između Alkmaara i Zrinjskog igra se od 18:45 sati, a možete je gledati na kanalima Arene Sport. Direktan tekstualni prijenos susreta možete pratiti na portalu Klix.ba.

Tabela: