Na današnji dan
34

Zrinjski objavio fotografiju Modrića od prije 20 godina, berba trofeja krenula je iz Mostara

N. K.
Luka Modrić (Foto: EPA-EFE)
Luka Modrić (Foto: EPA-EFE)
Hrvatski nogometaš Luka Modrić ima 24 trofeja s Real Madridom nakon što je nedavno četvrti put u karijeri osvojio La Ligu, a njegovih početaka prisjetio se i Zrinjski.
Naime, Modrić je u Mostaru proveo godinu dana na posudbi iz Dinama, nije mu bilo jednostavno, ali vrlo je brzo pokazao da ima kvalitet za mnogo više.
Luka Modrić (Foto: HŠK Zrinjski/Stojan Lasić)
Luka Modrić (Foto: HŠK Zrinjski/Stojan Lasić)

Na tragu toga navijači mostarskog kluba Ultrasi dodijelili su mu nagradu za najboljeg igrača sezone, i to prije tačno 20 godina na današnji dan.

"Luka Modrić, osvajač Zlatne lopte, najbolji hrvatski nogometaš svih vremena i zvijezda Real Madrida, profesionalnu karijeru počeo je u dresu HŠK Zrinjski Mostar, a upravo na današnji dan Klub navijača Ultras Zrinjski dodijelio mu je trofej Filip Šunjić-Pipa", poručio je mostarski klub na zvaničnom profilu na Facebooku.

Podsjetimo, Modrić do kraja sezone trofejnu kolekciju može obogatiti još jednim peharom, onim Lige prvaka, i to šesti put u karijeri.

Definitivno se malo nogometaša u svijetu može pohvaliti takvim dostignućem, kao i osvojenom Zlatnom loptom, što ga svrstava u samu nogometnu elitu.