Žele ulazak u elitu
5

ŽNK Široki Brijeg predstavio pojačanja za novu sezonu

Klix.ba
Primarni cilj ŽNK Široki Brijeg u novoj sezoni 1. ženske lige FBiH bit će osvajanje naslova prvaka i plasman u najviši rang ženskog nogometa u BiH, sukus je današnje konferencije za medije na kojoj su predstavljena tri pojačanja federalnog prvoligaša s Pecare.

Naime, u press salonu na Pecari predstavljene su Marija Perić, Ivana Grgić i Marija Radoš, dosadašnje igračice ŽNK Tomislav iz Tomislavgrada, koje će zaoštriti konkurenciju u ekipi trenera Ivana Kvesića.

"Pomno smo pratili igre naših novih igračica i odlučili se na njihov angažman. One će sigurno pojačati našu ekipu uoči nove sezone u kojoj nam je cilj osvajanje naslova i plasman u Premijer ligu BiH", rekao je trener Ivan Kvesić pred okupljenim novinarima te dodao kako ŽNK Široki Brijeg u angažmanu novih igračica slijedi filozofiju svojih muških kolega iz NK Široki Brijeg.

"Pored toga što je riječ o kvalitetnim igračicama koje vole i žive nogomet, drago nam je što su i Marija Perić, Ivana Grgić i Marija Radoš karakterne ponizne i prave osobe. To je filozofija koju slijedimo od naših muških kolega i provjerena formula koja doprinosi zajedništvu i kvaliteti odnosa unutar ekipe", dodao je Kvesić.

Pripreme ŽNK Široki Brijeg počinju 3. augusta 2017. godine u klupskom kampu "Musa-Karačić" na Blatu i do tada će biti kompletiran igrački kadar za novu sezonu. Tačno mjesec dana kasnije, u generalci pred novu sezonu, na Pecari će ugostiti ŽNK Dinamo iz Zagreba.