Massimo Moratti
0

"Znam da Manchester United želi Sneijdera"

Totalsport
Massimo Moratti
Massimo Moratti
Zadnjih dana su se pojavili napisi, napose u engleskim medijima, da se žudnja Manchester Uniteda za holandskim nogometašem Wesleyjem Sneijderom pojačava.

Dotični nogometaš nastavlja uživati u vjerojatno najuspješnijoj sezoni u vlastitoj karijeri, a sunce je ugledao onog trenutka kada je okrenuo leđa madridskom Realu i nogom zagazio na San Siro u dresu milanskog Intera.

Osvojio je na klupskom nivou Seriju A, talijanski Kup i Ligu prvaka, a sada s Holandijom juriša prema tronu na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Reprezentacija mu u finalu čeka boljeg iz meča Njemačke i Španije, a Sneijder je s pet pogodaka na čelu karavane najbolji strijelaca zajedno s Špancem Davidom Villom.

"Znam za interes Manchester Uniteda. No, to što znam, ne znači i da me zanima. Drago mi je samo osluhnuti da su mnogi naši igrači na cijeni. Ja samo uživam iz svoje fotelje u sjajnim predstavama Interovih igrača na Svjetskom prvenstvu i čekam dan kada ću ih opet uživo gledati u Interovom dresu", rekao je Interov vlasnik Massimo Moratti.

Znano je i da Manchester United želi ponuditi Interu 25 miliona eura za Sneijdera. Moratti bi rekao "uzalud vam".