Jose Mourinho
0

"Znam da će nas sada u medijima omalovažiti"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
U obranu četiri uzastopna naslova talijanskih nogometnih prvaka nogometaši Intera krenuli su remijem na San Siru protiv Barija. Bilo je 1-1.

Obično utakmice koje ne završe pobjedom Intera zanimljiv nastavak dobiju kroz izjave Josea Mourinha. Ovaj puta portugalski trener branitelja naslova okrenuo je ploču i započeo izlaganje mirnim tonom. Sarkazam je ostavio za kraj.

  • Ne smijem koristiti izostanak Estebana Cambiassa ili napadački orijentiranog veznjaka kako bih opravdao ovaj remi, nije vrijeme za to. Imamo dovoljno kvalitete za pobjedu, a do nje nismo došli jer nismo igrali dobro i zbog toga jer su nogometaši Barija odigrali sjajnu utakmicu. Unatoč dvije ili tri izgledne prilike nismo uspjeli povisiti na 2-0 - započeo je Mourinho.

  • Ne želimo alibi, ali imamo novu momčad, redizajniranu. Već sutra započinjemo s pripremama za sljedeći susret. I nema to veze što igramo protiv Milana, učinio bih isto u svakom drugom slučaju - dodao je Mourinho najavljujući susret sljedeće nedjelje, a potom, u svome stilu, zaključio:

  • Milan, koji je prema napisima u medijima mala momčad, dok je Inter velikan, tokom sedmice će postati najbolji klub, a mi nećemo imati nikakvih izgleda u tom susretu.