Sarajevo
28

"Zmajevo Gnijezdo 2018“ sprema najuzbudljivija navijačka okupljanja tokom Mundijala

Klix.ba
Tradicionalno na Trgu Oslobođenja Alije Izetbegovića u Sarajevu za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji bit će otvorena najveća navijačka fan zona "Zmajevo Gnijezdo 2018“.

Tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji domaći zaljubljenici nogometa, kao i turisti koji posjete Sarajevo, imat će uzbudljiva navijačka okupljanja i najjače navijanje uz utakmice na 24m2 LED ekranu unutar šatora.

"Zmajevo Gnijezdo 2018 “ spremno će vas dočakti da zajedno pratimo 21. izdanje Svjetskog nogometnog prvenstva koje se otvara 14. juna i trajat će do 15. jula. Ukupno će se odigrati 64 utakmice na 12 stadiona u 11 gradova.

Popularna Fan zona i ove godine nudi sadržaje koji su namijenjeni svim generacijama pa je idealno mjesto i za porodično okupljanje i navijanje, kao i druženje u dnevnim i noćnim satima.

Utočište ljubitelja fudbala u Sarajevu raditi će svakog dana od 10 sati prije podne pa do ponoći, uz odličnu gastronomsku ponudu.

U okviru navijačke zone "Zmajevo Gnijezdo“, tokom trajanja nogometne euforije, u planu su i zabavna takmičenja, te mnogobrojne nagrade sponzora.

"Uživajmo u igri", poruka je iz "Zmajevog Gnijezda".