Nogomet
163

Zmajevi u odjeći brendova Tom Tailor i BOSS u Brazilu

Klix.ba
Tom Tailor, poznati modni brand casual linije, je sponzor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, saopćeno je danas iz Nogometnog savez BiH.

Tom Tailor zvanično potvrđuje da će kao ponosni sponzor u naredne dvije i po godine pružati podršku nogometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Kompanija je iskazala ovim potezom da vjeruje u kvalitete i sposobnost Zmajeva, te da će i dalje nastaviti ostvarivati dobre rezultate, kao i do sada.

Saradnja Tom Tailora i "A“ nogometne/fudbalske reprezentacije BiH počela je već u Innsbrucku, gdje se kompanijin tim sastao sa nogometašima i članovima Nogometnog saveza BiH te uzeo mjere za casual i formalne modne kombinacije.

U Innsbrucku su također napravljene profesionalne fotografije BH Zmajeva u Tom Tailor stajlinzima. Ova aktivnost protekla je u dobrom raspoloženju i pozitivnoj atmosferi.

"Bilo je simpatično ovo mjerenje i moram reći da je sve odrađeno profesionalno. Drago mi je da ćemo nositi Tom Tailor odjeću na Svjetskom prvenstvu i uvjeren sam da će odgovarati našim potrebama“, o zajedničkim aktivnostima u Innsbrucku iskazao je svoje utiske kapiten ekipe Emir Spahić.

Podrška sportu je jedna od strateških smjernica sponzorske politike Tom Tailora, sa ciljem da istakne sve vrijednosti koje sport nosi sa sobom .

Tom Tailor je kao sponzor zadužen za casual odjeću A nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok će naša reprezentacija i uže rukovodstvo NS BiH nositi i brendove XYZ Premium Fashion Store - trgovine, koja nudi najbolji izbor premium brendova u BIH.

XYZ Premium Fashion Store će tako reprezentaciju obući u odijela modne kuće BOSS, koje će svečano nositi za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Barzilu i na ostalim zvaničnim pojavljivanjima.