U pojačanom sastavu
91

Zmajevi pojačani Dinom Hotićem odradili još jedan trening u Zenici

E. M.
Reprezentativci Bosne i Hercegovine večeras su odradili drugi trening u sklopu petodnevnih priprema pred kvalifikacione mečeve protiv Finske i Grčke, a na treningu se pridružio i novajlija Dino Hotić.

Vidno raspoloženi izabranici Roberta Prosinečkog u proširenom sastavu za razliku od prvog dana okupljanja u Zenici kada su na okupljanju nedostajali pojedini igrači. Dino Hotić danas pridružio se ekipi, a sudeći po kadrovima s današnjeg treninga odlično je prihvaćen u ekipi.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Miralem Pjanić jučer je zbog obaveza kasnio na prvi trening, a večeras je odradio i prvi trening sa ostatkom ekipe koja je trening otvorila laganim zagrijavanjem loptom nakon čega su uslijedile naredbe selektora Prosinečkog.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Novinarima prije današnjeg treninga obratili su se Gojko Cimirot i Izet Hajrović koji su najavili borbu na terenu za osvajanje svih šest bodova iz naredne dvije utakmice protiv Finske i Grčke koje se igraju 12. i 15. oktobra.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Bh. reprezentativci u Zenici će odraditi najmanje pet treninga do subote kada je na rasporedu utakmica s Finskom nakon čega, tri dana poslije, slijedi gostovanje Grčkoj.