Pripreme u Zenici
95

Zmajevi odradili treći trening: Šale na engleskom, dobra atmosfera i drvorez na poklon

E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
Reprezentativci Bosne i Hercegovine danas su u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine održali svoj treći trening u sklopu priprema za utakmice protiv Lihtenštajna i Armenije.

U vidno dobrom raspoloženju naši reprezentativci nastavili su s treninzima u Zenici pred kvalifikacione utakmice protiv Lihtenštajna i Aremenije za odlazak na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Iako su pred njima mečevi koji su na papiru lagani, ali psihološki teški s obzirom da je našem timu važan svaki bod, na današnjem treningu vladala je dobra atmosfera.


Muhamed Bešić i Ermin Bičakćić su vodili opušteni razgovor praćen smijehom na engleskom jeziku, a na čelu naše reprezentacije tokom zagrijavanja bili su Edin Džeko i Miralem Pjanić.

Svi su uvjereni u pobjede i novih šest bodova iz naredne dvije utakmice koje će se odigrati 5. septembra protiv Lihtenštajna u Zenici te tri dana poslije protiv Armenije u Erevanu.

Našim reprezentativcima prigodan poklon danas su uručila i djeca iz Udruženja "Srce za djecu oboljelu od raka u FBiH", a srdačno ih je ispred reprezentacije dočekao selektor Robert Prosinečki i kapiten Edin Džeko koji su se kasnije zajedno s ostatkom ekipe i predstavnicima udruženja fotografisali.