Stigla potvrda "preko bare"
0

"Zmajevi" će protiv Meksika igrati u Atlanti

Sarajevo-x.com
Georgia Dome u Atlanti
Georgia Dome u Atlanti
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Meksika 9. februara na stadionu Georgia Dome u Atlanti, u Sjedinjenim Američkim Državama, potvrđeno je na zvaničnoj web-prezentaciji Meksičkom fudbalskog saveza.

Utakmica će biti odigrana u 20 sati po lokalnom vremenu, odnosno u dva sata nakon ponoći po našem vremenu. Meksikanci će 3. januara pustiti karte u prodaju.

"Postoji li bolji način od početka novog kvalifikacijskog ciklusa pod vodstvom novog selektora Jose Manuela de la Torrea od utakmice pred našim navijača u Atlanti", rekao je Decio de Mario, generalni sekretar meksičkog Saveza.

On je izrazio nadu da će navijači uživati u "ovom važnom događaju", koji predstavlja početak priprema za Copa Americu, Zlatni kup i početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Iako će putovanje u Atlantu biti naporno našim fudbalerima, koji svi odreda igraju u Evropi, ovo je odlična prilika navijačima iz Sjedinjenih Država da prisustvuju meču i daju podršku našim reprezentativcima.