Nogomet
1

Zlatni Panini album i sličice FIFA 365 u prodaji

Sačuvajte dio fudbalske historije zapisane zlatnim slovima. Za ljubitelje fudbala i kolekcionare stiže jedna od najkvalitetnijih Panini kolekcija FIFA 365.
Sačuvajte dio fudbalske historije zapisane zlatnim slovima. Za ljubitelje fudbala i kolekcionare stiže jedna od najkvalitetnijih Panini kolekcija FIFA 365. Talijanska kompanija Panini pustila je u prodaju album sa samoljepljivim sličicama FIFA 365. Nova kolekcija FIFA 365 će biti dostupna već u petak, 02.10. na kioscima širom Federacije Bosne i Hercegovine.

Kolekcija FIFA 365 je predstavljena kao zlatna Panini kolekcija, s obzirom da je ovo zvanični FIFA album, te da je posebna pažnja poklonjena takmičenjima u organizaciji ove svjetske kuće fudbala. Zasigurno je riječ o jednoj od najkvalitetnijih Panini kolekcija do sada. Album sadrži klubove svih kontinenata, te je na 68 strana sa 856 sličica.

U petak, 02.10. na svom najbližem kiosku potražite sličice i album Panini FIFA 365. Trgovci će prve kupce sličica nagraditi gratis albumima, a planirana je i podjela 20.000 besplatnih primjeraka albuma FIFA 365.

Albumi će od ponedjeljka biti u redovnoj prodaji po cijeni od 2,50 KM dok će cijena sličica Panini FIFA 365 biti 1,00 KM.

Više informacija o Panini FIFA 365 i kako do besplatnog primjerka albuma možete pronaći na www.facebook.com/iNovineBiH.